LGK Music

LGK Music is helaas gestopt! maar dit betekent niet dat we gestopt zijn met de verkoop van licht en geluid apparatuur.

Wij zijn dealer van verschillende merken en kunnen u de beste prijs geven.
Voor de prijsopvraag van producten kunt u ons mailen: info@lgk-party.nl

Dap audio

Als erkende leverancier van DAP Audio streven we ernaar om jou de beste geluidsoplossingen te bieden voor elke gelegenheid.

Of je nu een professionele DJ, geluidstechnicus of muziekliefhebber bent, ons assortiment van DAP Audio producten biedt alles wat je nodig hebt om je geluid naar een hoger niveau te tillen. Van krachtige versterkers en mixers tot hoogwaardige microfoons en luidsprekers, we hebben het allemaal.

Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte audioapparatuur die aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget. We streven naar uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.

Showtec

Als erkende leverancier van Showtec streven we ernaar om jou te voorzien van de beste lichttechnologie voor elke gelegenheid.

Of je nu een professionele lichtontwerper, evenementenorganisator of enthousiaste hobbyist bent, ons assortiment van Showtec-producten biedt alles wat je nodig hebt om jouw visie tot leven te brengen. Van krachtige LED-parren en bewegende koppen tot geavanceerde lichtcontrollers en speciale effecten, we hebben het allemaal.

Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte lichtapparatuur die aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget. We streven naar uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.

Special effects

Als erkende leverancier van deze toonaangevende merken streven we ernaar om jou de meest indrukwekkende en betrouwbare special effects te bieden voor elke gelegenheid.

Of je nu een professionele evenementenorganisator, podiumkunstenaar of feestplanner bent, ons assortiment van Showtec- en Antari-producten biedt alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke ervaring te creƫren. Van krachtige rookmachines en confettikanonnen tot spectaculaire lichteffecten en CO2-jets, we hebben het allemaal.

Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte special effects apparatuur die aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget. We streven naar uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.