Over ons

LGK Party Equipment is een jong en dynamisch bedrijf
gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van licht- en
geluidsapparatuur voor professioneel en semi professioneel gebruik.

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid
assortiment van professionele apparatuur om zo ieder feest of evenement tot een succes te maken. wij
staan garant voor de hoogste kwaliteit en een maximale klanttevredenheid. We nemen desgewenst al jouw zorgen omtrent het aanbieden, installeren en zelfs de bediening voor onze rekening. Alles is bespreekbaar; jij bepaald je wensen als klant en wij voeren het uit.
Tot in de kleinste details!

Drive in Shows

Voor een volledig verzorgde muzikale omlijsting van jouw
feestavond is een Drive In Show huren bij LGK de ideale keuze. Met één van onze professionele en ervaren DJ’s wordt het feest gegarandeerd een groot succes.

Bands/artiesten

LGK is met name gespecialiseerd in het compleet verzorgen van geluid en licht voor live bands en artiesten. Of je nu uitvoerend artiest, band of orkest bent of een act heeft ingehuurd maar de hiervoor nodige apparatuur ontbreekt, LGK neemt de levering en verzorging van de techniek volledig op zich. We kunnen hiervoor putten uit de nodige ervaring.
wij zorgen ervoor dat elke act onvergetelijk wordt.

 

Evenementen/feesten

Of het gaat om een karaoke-party met 20 genodigden
of een personeelsfeest van meer dan 1.500 personen, LGK heeft voor iedere gelegenheid het passende geluid en licht installatie op maat. Denk hierbij aan het versterken en belichten van livemuziek, een DJ, of presentator. LGK biedt een ruim aanbod van de benodigde apparatuur. Je wilt immers dat alles mooi klinkt, duidelijk te verstaan en goed belicht is.

 

Feest benodigdheden

Bij LGK zijn we ook gespecialiseerd in het verhuren van alle benodigdheden om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken. Of het nu gaat om een silent disco, een photobooth, een rode loper, thema verlichting, blacklights, en nog veel meer, wij hebben alles in huis om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Met ons uitgebreide assortiment aan feestbenodigdheden en onze professionele service zorgen we ervoor dat jouw feest precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.

Theater techniek

Toneelstukken en musicals versterken is een vak
apart. Bij iedere scène hoort de juiste sfeer en daarvoor heb je het juiste materiaal en kennis nodig.

LGK stemt de licht- en geluidstechniek compleet af
op het budget van de organisatie en de wensen van de regisseur. Muziek, zang en spraak worden met de juiste middelen versterkt zodat iedereen en alles kristalhelder en duidelijk te verstaan is. Een passende sfeer en emotie komen tot stand door het inzetten van de juiste verlichting. Een spel van kleur en patronen maken dat een podium boeiend blijft om naar te kijken.

Onze visie

Ook wij zijn altijd in voor een feestje, maar vooral
voor de techniek die er mee gepaard gaat.

Geluid moet immers perfect klinken en licht moet er verpletterend mooi uitzien.
Elk evenement moet wat ons betreft een onvergetelijke indruk achterlaten bij de bezoekers.

Wij kunnen de technische zorg compleet bij u uit handen nemen, zodat uw feest of evenement onvergetelijk wordt!